18 Kasım 2010 Perşembe

Sütçü

Sütçünün karısının memelerinden biraz süt istiyorum dedi kendi kendine. Ama daha kadını bile tanımıyordu. Sütçü evde yokken kadına gitmeyi düşündü. Ama evin nerede olduğunu da bilmiyordu. Bu düşünce onun beynini kemirmeye başladı. Plan yapmaya çalıştı ama aklına gelen tek şey sütçüyü evine kadar takip etmek oldu. Sütçü süt bırakmaya geldiğinde takip etmeye karar verdi. Bütün gününü alacaktı ama alternatifi de yoktu. Sütçüyü takip etmeye başladı. Günün sonuna doğru sütçünün nerede yaşadığını öğrenmişti. Emin adımlarla evine döndü. Ertesi sabah sütçü evde yokken karısına gitmeye karar verdi.

Sabah kapıyı çaldığında kadının üstünde sabahlığı vardı. Sabahlık kadının memelerini iyice ortaya çıkartmıştı. Bu görüntü karşısında daha fazla dayanamadı. Kadının kafasına vurdu ve kadın bayıldı. Kadını bir güzel soydu. Ağzını, ellerini ve ayaklarını bağladı. Ve emmeye başladı..

Uğraşıyordu ama bir türlü süt gelmiyordu kadının memelerinden. Pes edecek gibi oldu. Ama sonra daha sert emmeye karar verdi. Ayaklı bir lavabo pompasıydı adeta. Ve sonunda kadının memelerinden süt içmeyi başardı. Şimdi ne yapacağını bilmiyordu. Tavana baktı, tavandaki halkayı gördü. Kadını ayaklarını bağladığı iple astı. Kadın morarmış memeleriyle tavandan sarkıyordu.

İstediği olmuştu. Sütçünün karısının memelerinden biraz süt içmişti. Şimdi gönül rahatlığıyla gidip uyuyabilirdi. Mutlu ve sakin adımlarla eve yürümeye başladı. Ve bir yandan da bir şarkı mırıldanıyordu.

" I would like some milk from the milkman's wife's tits. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder